Dömötör Balázs - énekes, zeneszerző/szövegíró, hangszerelő, zenei producer
Műsorrendelés: 0630/405-5259 (info kukac truesound.hu)


--->>>Médiafotó plakáthoz, letöltés ITT! <<<---

Biográfia:
Dömötör Balázs - egy zalai kisvárosból - Lentiből származó zenész/énekes egykoron egy Balaton parti bulizenekarban volt énekes-gitáros. Később a Matyi és a Hegedűs produkciónak volt 5 évig hegedűse. Immár egy teljesen új oldaláról mutatkozik be a nagyközönségnek. Évekkel ezelőtt érezni lehetett, hogy Balázs többre hivatott annál, mint, hogy egy formáció másodhegedűse legyen, dalokat írt és hangszerelt, több tucatnyi lemezen közreműködött, mint zenei producer. Pár éve úgy döntött, hogy szólóban folytatja pályafutását.
Arany- és platinalemezein kívül több mint 200 albumon dolgozott már közreműködőként, a nevéhez köthető klipek YouTube-nézettsége már a húszmilliót is bőven meghaladta. Jelenleg Magyarország legismertebb előadóinak hangszerel és remixel. Zeneszerzőként több mint 150 szerzeménye van levédve.
Balázsnak szerzőként az a célja, hogy a szórakoztatáson túl egyes dalokkal a beléjük szőtt továbbvihető üzeneteket is átadja. Ezt a missziót valósítja meg fellépésein is. Jelenleg is a ?Csupa jót! című műsorával járja az országot. Igény esetén hangszeres zenészként is vállal élő, egyszálgitáros műsorokat is.
Szavai szerint jövőképe a szórakoztató zenénél távolabbra mutat:
"Tanulmányozom a filozófiát, pszichológiát, néha bezúz a gépezet, és azt írom, amit elvárnak, néha pedig ami fentről jön. Ez utóbbiak jelentik az én küldetésemet. Olyasmit szeretnék képviselni, amely megpróbál megfejtést, reményt és hitet adni az embereknek, még akkor is, ha minden nagyon reménytelennek tűnik."
2017 tavaszán szerződött a Magneotonnal, majd megjelent a "Csupa jót!" című - a sorban immáron a hetedik - albuma. A címadó dal hűen tükrözi Balázs világlátását, melyben fényt gyújt a hallgatóságnak az életben fellelhető valódi értékek felé vezető úthoz.
A produkció egyik érdekessége még az is, hogy minden dalt Balázs hangszerel, az elektronikustól a akusztikus dalokon át egészen a poposabb dalokig.
Stúdiómunkái mellett 2018-ban a legismertebb feldolgozásokkal és saját dalokkal járja az ország rendezvényeit.Ha kedveled a tartalmas és érdekes szövegű élőzenét,
akkor hallgasd legújabb "Szívhangok" c. albumom itt:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4EgonGYm1yzckE7ZYa1nglIvqY0Z4ZlE


Dömötör Balázs legjobb zenéi Youtube playlist:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLD0774432C8AD6102


ELÉRHETŐSÉGEK:

www.facebook.com/domotorbalazs  ::  www.soundcloud.com/jerrydave   ::
KÖVESS A PRIVÁT PROFILOMON IS
e-mail: info (kukac) truesound (pnt) hu
necsinecsi kukac gmail pont com